Салата от глухарчета с кашкавал

22/06/2013
от IreneНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително панирайте добре охладения кашкавал на парчета. Измиваме листата от глухарче и руколата и ги оставяме да се изцедят. Подсушаваме ги с кърпа и ги накъсваме леко.

Приготвяме дресинг за салатата от балсамов оцет, зехтин и прясно изстискан портокалов сок.

Овкусяваме салатата със соса, гарнираме с панирания кашкавал и поднасяме самостоятелно или като гарнитура.

Разкошна салата за специални поводи.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар