Гювеч с агнешки ребра

21/06/2013
Дидка Костадинова
отДидка КостадиноваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 373
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе агнешките ребра, загрейте мазнина и ги сложете да се запържат равномерно заедно с нарязания лук. След като се запържат леко, добавете част от нарязаните домати, долейте бульон или топла вода и варете, докато месото омекне.

Добавете нарязаните зеленчуци, а лютите чушки и обелените скилидки чесън - цели. Посолете на вкус и след 20-тина минути добавете ориза, останалите домати и малко вода. Прехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар