Пилешки емпанадас

19/06/2013
Адриа
отАдриаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 565
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и правим в средата му кладенче. Вътре сипваме разбитите със сол и захар, добавяме маргарина и прясното мляко и омесваме меко тесто.

Разточваме тестото и с помощта на форма или чаша отрязваме тестени кръгове.

Свареното пилешко месо се накъсва на малки парченца. Яюцата се нарязват на кубчета и всичко, заедно със стафидите се смесва.

В средата на всяко тестено кръгче поставете по малко от плънката и после го сгънете на две като притиснете крайчетата плътно с пръсти.

Загрейте олиото и изпържете пилешките емпанадас до готовност.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар