Сватбена супа

18/06/2013
от Михаела ЦветковаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 433
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината от маслото и запържете в него ситно нарязания лук до омекване. Когато придобие златист цвят добавете и нарязаните на дребно агнешки дреболии.

Оставете ги да се запържат от всички страни, добавете 4-5 чаши вода и оставете да ври на умерен огън. След 30 минути добавете ориза, който сте оставили да се изкисне в студена вода.

Сложете сол, черен пипер и джоджен на вкус и оставете супата да се довари.

Свалете супата от котлона и я застройте с киселото мляко, в което сте разбили яйцето.

Преди поднасяне запържете малко червен пипер в масло и полейте с него всяка порция.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар