Свинско филе в омлет

18/06/2013
от Асен КостадиновНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 189
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското филе на порции и го изпържваме в сгорещеното олио. Когато месото е готово, го изваждаме и оставяме да се отцеди, а в същата мазнина запържваме нарязания на филии лук.

Когато лука омекне добавяме доматите, нарязани на едро и лютите чушки. Задушаваме лука докато част от излишната течност се изпари. Овкусяваме с червен пипер, счукания на ситно чесън магданоз и черен пипер.

Връщаме вътре изпърженото месо и разбъркваме.

Разбиваме яйцата с млякото и солта и изпържваме малки омлети, които пълним с готовата смес.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар