Мусака с бамя и лук

17/06/2013
Коста
отКостаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 194
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бамята от дръжките и я измийте. Сварете я в подсолена вода.

Задушете в мазнината нарязания на филийки лук. Долейте и малко вода, за да омекне и добавете червения пипер, граха и бамята.

Прехвърлете всичко в тавичка, залейте с разбитите яйца с млякото, поръсете с черен пипер и изпечете мусаката до зачервяване.подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар