Боб със сланина и наденица

28/07/2010
от СофкаНовак
"Ако е вярно, че любовта на мъжа минава през стомаха, не един или двама са си изгубили ума по тази рецепта "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 466
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предишната вечер.

Сланината, ребърцата и месото се запържват до златисто. Наденицата се нарязва и също се запържва но се прибавя последна за да остане по - мека.

Бобът се сварява. Сле дкато изхварлим първата вода в нея добавяме леко запържените моркови, домати и лук, които са нарязани на ситно.

Когато бобът е готов, в друг съд с малко олио запържваме малко брашно и червен пипер и джоджен , които прибавяме при боба.

Пресипваме го в една тава и го смесваме с месото, сланината наденицата и ребърцата и печем около 30 мин.

Сервира се топло.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар