Пуйка с къри

11/06/2013
от АдриаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо639
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и сложете вътре лука, гъбите нарязани на филийки, ябълките - на кубчета и накъсаното пуешко месо да се задушават на умерен огън за 15 минути.

Свалете от котлона сместа и подправете със сол. При непрекъснато разбъркване добавете първо брашното, а след това и кърито.

Върнете на котлона и на тънка струйка сипете пилешкия бульон. Разбърквайте докато брашното не се разтвори напълно. Варете до сгъстяване, после добавете още гореща вода и варете още поне 15 минути.

Може да го поднесете с гарнитура варен или задушен ориз.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар