Спагети с гъбен сос

09/06/2013
от ДимитринкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 439
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрятата мазнина се запържват стритият чесън, нарязаният на ситно лук и нарязаните на шайби гъби.

Всичко се пържи около 10-тина минути, разбърква се и се поръсва с брашното, налива се виното, след което всичко се обърква и се оставя да ври още малко.

През това време спагетите се сваряват според инструкциите на опаковката.

Към вече готовия сос се добавя част от настъргания кашкавал, поръсва се с черния пипер и се разбърква. Спагетите се отцеждат и се добавят към соса, всичко се разбърква и се поръсва с още настърган кашкавал.

Добавете още сол и черен пипер, ако прецените, че е необходимо. Бон апети!подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар