Ябълкова супа

04/06/2013
Адриа
отАдриаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо658
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Смесете в тенджера ябълките, канелата и лимоновия сок. Добавете канела и гореща вода (около 700 мл). Варете на умерен огън до готовност на ябълките. По желание може леко да пасирате супата.

Пригответе запръжка като загреете маслото на котлона, после добавите брашното и запържите до златисто. Разредете с малко от ябълковия бульон и добавете в ябълковата супа.

Поднесете с филийки черен хляб.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар