Паниран бирен кашкавал

01/06/2013
от Rosen IvanovНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 002
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на правоъгълни парчета с дължина 7 см и ширина 2 см и ги поръсете с черен пипер.

От бирата, брашното, солта, горчицата и разбитите жълтъци се приготвя смес, която се разбърква с отделно разбитите на сняг белтъци.

Потапяйте всяко кашкавалче в сместа и ги изпържете в сгорещена мазнина. След тях в мазнината изпържете за кратко и стръкчета магданоз.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар