Класическа овесена каша

30/05/2013
от AdelineНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо29 449
  • Преглеждания за месеца802
  • Преглеждания за седмицата85
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгрейте млякото, без да го кипвате и изсипете вътре захарта.

Разбъркайте докато се разтвори и сипете вътре овесените ядки.

Оставете да кипне, като разбърквате от време на време. Варите не повече от 1 минута, сваляте от котлона и захлупвате плътно съда.

Задушава се под похлупак 5 минути, след което се разбърква и се поднася украсена със сезонни плодове.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

сани
сани
10.02.2016 16:54
страхотна каша браво
1
0
veselina
veselina
27.09.2013 09:07
овесените ядки трябва да бъдат от фините,защото от другите, кашата ще бъде сурова-недоварена.Може да бъде и солена,като се добави сирене и калорична,като се сложи краве масло.Добър апетит!
5
1

Виж всички коментари или напиши такъв