Шишчета от агнешки дреболии

29/05/2013
Ани Василева
отАни ВасилеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо763
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете черния дроб от кръвоносните съдове и ципите и го нарежете на кубчета. Срежете агнешките бъбреци на две по дължина.

Агнешкото сърце се накисва поне за 2-3 часа в студена вода. След това се отцежда и се нарязва на парчета.

В дълбок съд смесете агнешките дреболии, посолете ги, добавете черен пипер на вкус и залейте с разтопеното масло. Оставете ги за 10 минути.

Нанижете на метални шишове парченцата агнешки дреболии като ги редувате и с парчета чушка и ги изпечете върху силно загрята скара от всички страни (за предпочитане е скарата да е на дървени въглища).

Поднесете изпечените шишчета покрити с нарязания на филии лук и с гарнитура домати, краставици и бланширан зелен фасул.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар