Кремсупа от червен боб

29/05/2013
от Ани ШаваршНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо517
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре боба и го залейте с 3 литра студена вода. Оставете го да заври. Когато кипне, намалете котлона и варете на слаб огън като от време на време отпенвате.

Когато бобът се свари и омекне се претрива през гевгир и се връща обратно при бульона.

Загрейте мазнината и запържете в нея наситнения лук. Когато лукът омекне добавете брашното и също го запържете. Разредете получената каша с половин чаена чаша гореща вода и при непрекъснато разбъркване ги добавете при бобеното пюре.

Натрошете ореховите ядки на ситно заедто с чесъна, и ги смесете с подправките. Добавете и почистената от семки люта чушка и подправете с тях бобената кремсупа. Сложете сол на вкус.

Върнете сместа на котлона докато кипне, после веднага я отстранете от там. Поднесете кремсупата гореща.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар