Боб с кисело зеле

02/09/2009
Яна
отЯнаНовак
"Това е ключът към щастието и дълголетието - проста, но вкусна храна, приготвена с много любов, консумирана с удоволствие!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 437
  • Преглеждания за месеца846
  • Преглеждания за седмицата273
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се слага в тенджера заедно с малко олио и кисел сок от зелето докато омекне. Когато е готово се дърпа в единия край на тенджерата и в другия се слага малко брашно което се запържва за 1 мин. Добавя се и червения пипер и джоджена и се бърка добре.

Зелето се смесва с предварително сварения вече бял боб и се оставя на слаб огън за около 40 мин.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 12
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Деси Маринова
Майка ми го прави по този начин, вече и аз. Само трябва да се внимава със солта, защото зелето само по себе си е достатъчно солено, поне за мен.
3
0
Николай
Николай
17.03.2012 18:15
Това е основната зецепта,която не се променя.
6
1

Виж всички коментари или напиши такъв