Каша от пиле Ариса

24/05/2013
Ана Василева
отАна ВасилеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 036
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции и го сварете в подсолена вода. Когато стане готово го извадете и обезкостете. Изхвърлете костите и кожата, а месото нарежете на парченца.

Във врящия пилешки бульон сложете булгура (който сте накиснали предварително във вода) и добавете парченцата пилешко. Оставете да ври на умерен огън.

Когато сместа започне да се сгъстява с помощта на тел за разбъркване разбийте съставките, така че да се получи еднородна каша.

Овкусете със сол и поднесете или с изпържени лучени кръгчета или с маслено-канелен сос.подобни рецепти тук
5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Надежда
Надежда
05.08.2013 12:25
Это не суп. Это каша.
0
0
криста
криста
02.06.2013 18:52
Как се приготвя този маслено - канелен сос?
0
0
Tuister
Tuister
26.05.2013 12:56
Ариса е чисто арменска супа и се прави от петел и жито и босилек има вътре.Казвам ви го от опит свекърва ми е главен арменски готвач.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв