Панирана тиква

24/05/2013
Адем Техир
отАдем ТехирНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 704
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кората на тиквата и я нарежете на тънки филийки. Посолете резените тиква и ги оваляйте в брашно.

Потопете оваляните резени последователно в яйцето, което сте разбили с прясното мляко и в галетата.

Пържете до готовност в сгорещенa мазнина.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар