Пролетна супа с юфка

21/05/2013
Ваня Ли
отВаня ЛиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо955
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се нарязват, на по-едри парчета, така че да са удобни да се загребат с лъжица.

В подходящ съд налейте бульона и го изчакайте да заври. В кипящия бульон изсипете едновременно юфката и морковите. Оставете ги да поврят 5-6 минути на силен огън.

Добавете последователно и останалите зеленчуци. Налейте сусамовото олио и соевия сос и варете още 2-3 минути.

По желание в супата можете да добавите и нарязани на фини лентички задушено пилешко филе или омлет.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар