Пролетна супа с юфка

21/05/2013
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо915
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - 25 бр.
  • бульон - 500 мл концентриран месен
  • олио - 1 ч.л. сусамово олио
  • праз - 30 г
  • паста - 80 г или юфка
  • соев сос - 30 г
  • бамбук - 20 г маринован бамбук
  • спанак - 20 г
  • тиквички - 30 г
  • моркови - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се нарязват, на по-едри парчета, така че да са удобни да се загребат с лъжица.

В подходящ съд налейте бульона и го изчакайте да заври. В кипящия бульон изсипете едновременно юфката и морковите. Оставете ги да поврят 5-6 минути на силен огън.

Добавете последователно и останалите зеленчуци. Налейте сусамовото олио и соевия сос и варете още 2-3 минути.

По желание в супата можете да добавите и нарязани на фини лентички задушено пилешко филе или омлет.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар