Задушен фазан с ябълки

17/05/2013
от адриана титановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло. Когато месото се запечата от всички страни го извадете от тигана и в същата мазнина изпържете обелените, почистени и нарязани на полумесеци ябълки.

Изберете дълбок съд. На дъното му наредете половината от ябълките, поставете отгоре фазана и покрийте с другата половина ябълки. Залейте със сметаната, покрийте с фолио или капак и печете 1 час на 180 градуса.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар