Картофена салата

13/05/2013
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 001
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят, измиват, нарязват на едро и се варят в подсолена вода.

Когато са готови, се оставят да изстинат (не в хладилник). После се смесват с чубрицата и нарязания на едро лук и се бъркат.

В чаша се приготвя дресинг от олио, винен оцет, черен пипер и сол. Излива се върху картофите и пак се бърка.

Върху салатата се слагат няколко листенца пресен магданоз за украса.подобни рецепти тук
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар