Херинга с овесено брашно

09/05/2013
от ХристинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо413
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете с домакинска хартия обезкостените херинги. Сложете сол и черен пипер и от двете страни, разбира се - подправките са на вкус. Оставете рибата 10 минути за да се овкуси хубаво.

Оваляйте херингата в овесеното брашно и я изпържете с силно сгорещено масло. Приблизителното време за пържене е по 10 минути на страна.

Извадете рибките от тигана, сервирайте ги в леко затоплена чиния, овкусени с малко лимон.

подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар