Селска спържа

08/05/2013
maq rusinova
отmaq rusinovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 636
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се почиства, нарязва се на ситно и се задушава в маста и малко вода до омекване.

Прибавете ситно нарязаният и полусварен дроб, нарязаните гъби, виното, солта, черният пипер, чубрицата и нарязаните на ситно люти чушлета.

Запържва се леко и се прехвърля в тавичка. Всичко се залива с топла вода и разтопеното краве масло и се запича на умерена фурна.
подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Спържата
Спържата
28.11.2015 14:30
това не е Спържа, наличието на черен дроб не прави спържа, къде са останалите карантии, на 2кг месо трябват още 4кг карантия, а не 300г дроб
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв