Ориз с лапад

28/04/2013
Ваня
отВаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 699
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лапада на ивички и го попарете в гореща вода. После го отцедете, посолете и оставете да престои 1 час, след което леко го намачкайте и го сипете в тенджера.

Върху него изсипете наситнените лук, джоджен и магданоз, поръсете с червени пипер, налейте олиото и разбъркайте.

Задушете 10-тина минути на тих огън, добавете ориза, налейте малко вода и варете до готовност. Ако е нужно, долейте гореща вода. Поднесете с кисело мляко.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар