Пиле яхния

26/04/2013
от МаяНовак
"Време е за едно пиле облизанка, което всеки път ни кара да се облизваме, още преди да го публикуваме "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 966
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства, измива и се нарязва на парчета. Пържи се в маслото.

Към изпърженото месо се слагат нарязаният лук на филии и сол. Когато се изпържи лукът, месото се наръсва с брашното.

Изпържи ли се и брашното, прибавя се червен пипер, долива се вода и ястието се вари. Подправя се с нарязан джоджен и магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар