Тас кебап по тракийски

25/04/2013
Еленка
отЕленкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 087
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при постоянно разбъркване доматеното пюре, брашното и червения пипер.

Ястието се залива с бульон или с гореща вода, посолява се и се овкусява с бахара и черния пипер. Добавя се виното.

Оставя се да ври на умерен огън, докато остане почти без мазнина. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ТЕО
ТЕО
02.12.2013 16:47
яденето трябва да остане на мазнина, а не без мазнина. Тогава е страхотно
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв