Бански суджук

26/11/2015
от Драгомир НедевНовак
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 335
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и карантията се нарязват и смилат. Поръсват се с подправките и се омесва кайма. Тя се разстила на тънък пласт и се оставя на хладно за 12 часа.

С полученото се пълнят здрави свински черва, които преди това са били измити и изкиснати с подкислена вода.

Напълнените черва се връзват с канап и се очакват на сухо и проветриво място. Когато е още суров, суджукът се пече на скара или фурна. Поднася се с червено вино.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар