Кисело зеле с ориз и ребърца

01/02/2012
от ЗдравкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 895
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - ребра според порциите
  • кисело зеле – 1 глава
  • ориз – 100 гр.
  • мас – 4 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва и се сварява с ребрата. Отделно оризът и лукът се запържват в маста.

Зелето и оризът се изсипват в тавичка и се разбъркват, нареждат се отгоре ребърцата. Залива се с чаша топла вода и се пече в умерена фурна.

подобни рецепти тук
5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар