Руска супа

18/04/2013
Жанита
отЖанитаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 758
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на големи парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато водата започне да ври се премахва пяната.

Супата се посолява и се добавят булгурът и подправките. Вари се около 25 минути, след което се прибавят изчистените и нарязани зеленчуци.

Щом омекнат леко продуктите се слагат нарязаните картофи, които се варят до разваряване. Готовата супа се подправя с разбито кисело мляко и се сервира с магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ковачева
Ковачева
24.03.2014 18:51
Съжалявам - със същия резултат може да я кръстите просто "манджа", която никой няма да пожелае да си сготви... Руската кухня блести с 2-3 неща, общоприети. Това е от модела - каквото имате в хладилника и за изхвърляне, сварете и яжте - руска класика в кухнята. И да ви липсва някой от продуктите, никой няма да разбере, което всъщност е много удобно за домакинята... Направете "Руска вечер" у дома и ще се лишите завинаги от досадните гости! :) :)
0
1
Йово Йовов
Йово Йовов
02.05.2013 21:30
Интересна рецепта , но за колко души е ?
0
0
Боян
Боян
01.05.2013 06:18
Да се нарече супа е трудно с този 1 кг месо, но къде в Русия ще намерите кисело иляко, за да наречете това ядене супа, по добре е със сметана, това ще е вече в руски стил.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв