Друсан кебап на Вики

06/10/2012
Виктория
отВикторияНовак
"Основно кулинарно правило Колкото по-силно друсате кебапа, толкова по-вкусен ще стане!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 435
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате свинското на кубчета и запържвате в сгорещено олио. След около 2-3 минути намалете котлона, така че месото да се задушава в собствения си сос.

След като изври водата и месото остане само на мазнина добавете лука нарязан на полумесеци и бъркайте за да не загори. Добавете солта и подправките.

Объркайте добре. Поднесете друсания кебап с гарнитура от топка ориз.
подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар