Свински винен кебап

19/05/2011
Илария
отИларияНовак1171203
"Най-лесния начин да си направиш Винен Кебап в къщи. Любима рецепта на мнозина!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
68 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо447 463
  • Преглеждания за месеца12071
  • Преглеждания за седмицата3880
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена68

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете с наситнен магданоз.подобни рецепти тук
5 38
4 15
3 9
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Alexybg
Alexybg
20.11.2017 20:12
Този лук, 2 глави не са ли доста, аз го направи с 2 глави и е адски много ....
6
3
sstefank66
sstefank66
13.02.2016 18:46
super stana,ideialnoe
5
3
Лори
Лори
18.04.2014 19:58
супер се получи :)
6
6

Виж всички коментари или напиши такъв