Свински ребра с ябълки и сушени сливи

03/04/2013
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 122
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребра - 8 тънки
  • ябълки - 1 бр.
  • сливи - 8 бр. сушени
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските ребра, върху 4 от тях поставете парченца ябълка и по 2 сливи, на които сте извадили костилките.

Покрийте с останалите 4 ребра и свържете крайчетата с клечки за зъби. Посолете и изпържете от двете страни в сгорещено олио.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар