Свински котлети по баконски

03/04/2013
от МелихаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 398
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете котлетите, начукайте и ги посолете. Поръсете ги с черен пипер и ги изпържете с маста на силен огън от двете страни.

Извадете котлетите. В останалата мас изпържете настъргания лук, прибавете на кубчета нарязаната сланина и нарязаните на парченца гъби. Изпържете.

Снемете съда от огъня, прибавете червен пипер, налейте малко вода, поставете котлетите и задушавайте до омекване.

Извадете омекналите котлети, прибавете сметаната в останалия сос и възварете. По желание поднесете с със задушен ориз или варени картофи.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар