Гювечета

11/11/2007
от ИлкаНовак
"Много си ги уважаваме гювечетата, казваме ви, много. По-малко от две гювечета не хапваме на ядене "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97 317
  • Преглеждания за месеца1607
  • Преглеждания за седмицата334
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • домати – 100 гр.
  • сирене – 100 гр.
  • шунка – 80 гр.
  • гъби – 50 гр.
  • чушки – 2 - 3 бр.
  • колбас - луканка – 200 гр.
  • кашкавал – 100 гр.
  • яйца – 2 бр.
  • люти чушки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето се слагат доматите, нарязани на дребни кубчета, може и малко зехтин, после сиренето/натрошено/, шунката, гъбите, печените чушки и луканката, като всичко е нарязано на дребно.

Настъргва се кашкавала отгоре, яйце, по желание люта чушка и се пече за 5 - 6 мин. в микровълнова печка.

подобни рецепти тук
5 10
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

радмила
радмила
02.03.2012 08:51
чудесни ястия
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв