Бразилски сладкиш с кафе

26/03/2013
Стелияна
отСтелиянаНовак
"Сладкиш, донесен от най-горещата точка на планетата, където самбата е начин на живот "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10-12 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 635
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото и захарта до получаване на пухкав крем. Добавете яйцата, а след това и брашното, предварително пресято с бакпулвера и ванилията.

Изсипете полученото тесто в подходяща форма и изпечете в предварително загрята на 170 градуса фурна.

Разбъркайте всички сухи съставки за заливката, след което прибавете кафето и коняка. Набодете изпечения и охладен сладкиш с вилица на много места и го залейте със сместа.

Най-отгоре гарнирайте със сметана и кокосовите стърготини. Препоръчително е да оставите сладкиша за един ден в хладилник преди консумация.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар