Пилешко филе с орехи

15/09/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 524
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето нарежете на кубчета. Смесете с белтъка, щипка сол, соевия сос и половината от нишестето, разредено с вода. Оставете 30 минути. Орехите запържете в 1 с.л. олио.

Запържете филето в останалото олио за около 2–3 минути. Добавете джинджифила, вегетата, сол, нарязаната люта чушка, добавете 2 чаши вода и изчакайте да заври. След като заври, добавете останалото нишесте, разредено във вода и запържените орехи.

Объркайте всичко и задушете до сгъстяване на соса. Поднесете с гарнитура от сварен ориз и грах.
подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар