Руло от пилешко бутче

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Руло от пилешко бутче1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Готови ли сте за гурме приключения с пилешко месо?"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - бутчета 4 бр.
  • моркови - 4 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • майонеза - 4 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • гъби - 200 гр.
  • кашкавал - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата измийте, подсушете и отделете костта, така че кожата да остане цяла.

Морковите настържете на едро, чесъна нарежете на дребно, магданоза на ситно, гъбите на сламки.

Месото от бутчето посолете, сложете равен слой чесън, намажете с част от майонезата, поръсете с пипер. Равномерно сложете моркови, кашкавал, гъби, в тесния край сложете магданоз и завийте на руло.

Вържете рулцата с конец, намажете с останалата майонеза и запечете във фурната за 40 минути до образуване на златиста коричка.

При сервиране свалете конеца, нарежете рулцата на резени с дебелина 1 см.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: