Пълнен телешки далак

22/02/2013
Ваня
отВаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 701
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Далакът се измива и с нож се прави разрез.

Пълни се с плънка от кайма, дребно нарязаните лук, магданоз, джоджен и лютива чушка, червеният пипер и сол на вкус.

Зашива се със конец, поставя се в тавичка, намазана с мазнина, и се пече на слаба фурна около 1 1/2 ч.

От време на време се полива с отделения сос.
подобни рецепти тук
5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Стефи Василева
Пълнен далак

Направих далак..пълнен - плънката ми стана много хубава...И защо не може да се дъвче....как се яде ? Плънката добре...далака все едно имаш дъвка....Онази ципа отгоре....някак пречи. И соса ми стана добър....Но май няма да повторя...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв