Чомлек кебап

19/05/2011
Данчо
отДанчоНовак
"Ако в Рая не сервират Чомлек кебап, да знаете, че никакъв Рай!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 339
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист, бахара, черния пипер, чубрицата и сол на вкус.

Месото се залива с виното и водата и се вари.

Когато месото е почти готово се прибавят арпаджика и чесъна. Ястието се доварява на тих огън и се поръсва с магданоз.

подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар