Зеленчуков хайвер по шуменски

18/03/2013
от ДараНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 151
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечете патладжаните, отцедете ги, обелете ги и ги счукайте. При непрекъснато разбиване добавете олиото, счукания чесън, магданоз - ситно нарязан, оцета и солта.

Разбъркайте много добре всичко и прехвърлете в чиния. Наоколо подредете резенчета домати.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

avesel
avesel
02.11.2013 00:27
на домата му е тайната
0
0
да да испуснали са томато
да да испуснали са томато
02.11.2013 00:26
това е върха и пак томато
0
0
Мисирка
Мисирка
16.04.2013 18:58
Това се е кьопоолу! В приготвянето сте пропуснали доматенцето.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв