Карфиол с маслини и магданоз

28/02/2013
Людмила
отЛюдмилаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 303
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете нарязаните на много ситно маслини, каперсите и оцета с 2 с. л. зехтин.

В тиган задушете в останали зехтин карфиола за около 7 - 10 минути, като бъркате непрекъснато, докато карфиолът омекне и си промени цвета.

В купа за салата изсипете карфиола и добавете маслинената смес.

Овкусете с магданоз, сол и черен пипер.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар