Агнешко каре

15/09/2012
от ВаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо441
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се поръсва със сол и черен пипер. Полива се с масло и се пече, докато се зачерви и се изважда.

Лукът се задушава в маслото от печеното месо и малко вода. Като заври водата се слага брашното. Пържи се до зачервяване, залива се с изстуденото кисело мляко, разбито с прясното.

Месото се слага в соса и се пече, докато омекне. Агнешкото се нарязва, а сосът се пасира.

Сервира се с картофено пюре или ориз.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар