Агне пълнено със зрял фасул

08/10/2011
Виолина
отВиолинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 384
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се сварява до омекване и се посолява.

В мазнината се задушава нарязаният на дребно лук, а след това се прибавят червеният пипер, черният пипер, сварените и нарязани на малки парченца вътрешности на агнето, фасулът, ситно нарязаният магданоз и сол на вкус. Добавя се и джоджена вкус - сух или пресен.

Със сместа, след като се разбърка добре, се пълни агнето, предварително измито и осолено отвътре и отвън.

Зашива се коремният отвор, след което агнето се намазва с мазнината и се пече в умерено гореща фурна.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Стефан Панов
Стефан Панов
27.02.2012 09:43
В всички статий за пълнено агне с боб прочетох че слагат червен пипер.За мен това е грешка,защото боба се явява като гарнитура.Другото което е важно ами сложете подправки бе хора знаете че боба и агнето искат джоджан.дори девисил,магданос,копър.Раздира се всичко е вапрос на вкус.Като идея боба е прекрасна плънка особено при по тлъсто агне,той поема от лойта и става кат масло....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв