Черен дроб по селски

13/03/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор3762293
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 265
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният черен дроб нарежете и го овкусете със сол и червен пипер и сол.

Оваляйте го в брашно и го изпържете в сгорещената мазнина. След изваждането на дроба с същата мазнина задушете скълцания ситно лук до омекване, добавете към него нарязаните пиперки и ситно нарязаните домати. Задушете соса, докато остане на мазнина.

Разпределете соса върху порциите дроб и поръсете със ситно нарязан магданоз. Поднесете с люта чушка.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар