Есенна салата с авокадо и карфиол

10/10/2018
mimikass
отmimikassНовак8
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се почиства и нарязва на кубчета, после се сварява в подсолена вода (15 мин).

Карфиолът се почиства и се оформя на розички, после също се сварява около 15 мин.

Авокадото се обелва и нарязва на кубчета (поставя се във вода, за да не потъмнее).

Прави се дресинг за салата от изцеден лимонов сок, олиото, ситно нарязан магданоз и запечените семки.

Цвеклото, карфиолът, авокадото и нарязаният домат на кубчета се смесват.

С получената смес се порционира чинията. После салатата се залива с дресинга и се сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар