Печен Джолан по Бански

10/10/2018
Таня
отТаняНовак9118253
"Търпение, подправки и хубав глинен гювеч - няма как да не ви се получи "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо256
  • Преглеждания за месеца256
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре самия джолан и правим няколко разреза, като разтваряме месото. Нарязваме лука и картофите на кубчета.

Скилидките чесън обелваме.

В глинен съд поставяме свински джолан заедно с нарязаните лук и картофи, скилидките чесън и виното.

Овкусяваме с черния пипер и солта.

Захлупваме съда и печем на умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар