Киш с пушена пъстърва и кашкавал

09/10/2018
Искра
отИскраНовак4
"Обявяваме ден на Френската кухня и ще ви изкушим с Киш с пушена пъстърва и кашкавал "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • брашно - 225 г
  • сол - 1 щипка
  • олио - 100 г
  • кашкавал - 75 г, ситно настъргани, 25 г за тестото, 50 г за пълнежа
  • пушена пъстърва - 100 г, на парчета
  • пресен лук - 1 стрък, ситно нарязан
  • копър - 1 с.л. пресен, нарязан
  • яйца - 3 бр., разбити
  • кисело мляко - 150 г
  • черен пипер - прясно смлян, на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното, солта и олиото, след което добавяме кашкавала, размесваме добре и слагаме в хладилника за 10-20 минути.

Разточваме охладеното тесто и го слагаме го тавата. Оформяме борд и печем 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.

За да приготвим пълнежа, смесваме пъстървата, лука, копъра и кашкавала.

Прибавяме яйцата и киселото мляко, изсипваме върху тестото и печем 30-35 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар