Варени Свински Джолани

04/10/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваНовак12262
"Искахте ги възможно най-крехки, затова ви предлагаме да направите варени свински джолани "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се сварява във вода, като по време на варенето се отпенва.

Картофите се нарязват на кубчета, а морковът на кръгчета. Към бульона от месото се прибавят морковите, заедно с целината, черен пипер, цяла глава лук.

Джоланът се нарязва на парчета и се прибавя заедно с картофите.

Вари се до омекване, посолява се на вкус, слага се чубрица. Накрая се поръсва с магданоз, нарязан на ситно.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар