Сиропиран десерт с грис

06/03/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 039
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете захарния сироп за 10 минути и го оставете да се охлажда.

Разбийте отделно в купа киселото мляко със захарта, яйцето и ванилията. Прибавете гриса, брашното, бакпулвера и разбъркайте добре.

Прехвърлете тестото в продълговата тава, предварително намазнена. Подредете бадемите или друг вид ядки отгоре и сложете да се пече в захряна фурна за 1 час.

Готовия сладкиш нарежете на правоъгълни парчета. Залейте го със сиропа и го оставете на хладно за 3-4 часа.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар