Пуешки сач

27/02/2013
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 709
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пуешкото месо и след като го отцедите, нарежете го на кубчета, а пушените гърди - на ивици. Сложете месото без гърдите в загрятия и намазнен сач.

Разбъркайте леко с дървена шпатула.

Когато се запържи, добавете последователно, през 5-6 минути останалите продукти - първо нарязания на филийки лук, после губите, пръстенчета чушки, ивички моркови и полумесеци домати накрая.

След още 5-6 минути добавете и нарязаните на ивички пушени гърди. Овкусете с черен пипер и сол и разбъркайте.

Накрая поръсете с настъргания кашкавал и снемете от котлона след няколко минути.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар