Тази рецепта коментираха

Teodor Arhondaki
Teodor Arhondaki
10.12.2016 16:52
Сготвих го на фурна на 200 градуса печено за час, със олио вместо масло - по малко олио (към 50г).

Като цяло е вкусно, доста силно се отличава вкуса на царевиното брашно. Съгласен съм с готвачите над мен, които са на мнение, че това не се класифицира като пататник.

Въпреки, че не знам точното какво е пататник - идва от думата картоф(патат), на яденето вкуса главно не е на картоф а както се изрази сестра ми на кекс :)

Яденето е лесно и бързо за правене и е леко за ядене + че е може би и полезно.
0
0
Pavel D.
Pavel D.
26.09.2014 17:21
Правя го редовно! Страхотно ястийце =)
0
1
boika stamatova dimitrova
boika stamatova dimitrova
08.11.2013 17:09
много ми хареса
1
0
Мария Берова
Мария Берова
27.09.2013 16:36
Може и да е вкусно, НО НЯМА НИЩО ОБЩО С РОДОПСКИЯ ПАТАТНИК - АМА НИЩО!!! Някой ви е заблудил, че това е пататник!
17
2
koko
koko
22.03.2013 19:01
нищо общо с родопския патетник,варени картофи това да не вие картофено пюре, определено не става и не може да се нарече патетник
11
2
vladimir Petrovski
vladimir Petrovski
18.03.2013 14:50
Много е вкусен
0
0